Til kassen
Totalt: 0
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter

Vi anbefaler

Til kassen
Total: 0,-
Ekspertråd med 25 års erfaring | Lager i Oslo | Fri frakt over 1000kr / Surfebrett 400kr
Ekspertråd med 25 års erfaring

Bli kjent med et av Norges største windsurf talenter og Europamester Martin Møller HovdaVår teamsurfer på windsurfing Martin Møller Hovda har hatt et fantastisk år i 2019 og kommer her med en kort oppsummering av sesongen og en tilbakemelding på utstyret fra Xcel som han har brukt gjennom året: 

"6/5 Infiniti drakten jeg kjøpte i fjor er uten tvil den beste vinterdrakten jeg har hatt. Ekstrem varm og fleksibel i forhold til tykkelsen. Blir fort veldig krevende for underarmene med en 6mm drakt, men denne fungerer bare. Før jeg begynte å bruke Xcel har det vært et mareritt når det kommer til underarmene, men nå er jeg veldig glad jeg har funnet en tjukk og god vinterdrakt som fungerer til mine behov"


Denne drakten er en del av Surfshops Windsurfing våtdraktpakke som finnes både til dame og herre.

Hovedbilde: Pål Fostervold


Foto: John Carter

2019 har uten tvil vært mitt livs beste år på konkurransefronten. Nå som sesongen går mot slutten og jeg tenker over året som har gått så må jeg nesten klype meg litt i armen. Fytti grisen så heldig jeg er som har fått muligheten til dette. Her kommer det en kort oppsummering:

Målsetninger 2019 Slalom:

- Topp 5 VM

- Topp 3 EM

- Kvalifisere til minst en gullfinale i PWA

- Kvalifisere til minst 3 sølvfinaler i PWA

- Norgesmester 

- Europamester


Resultater 2019 Slalom:

- 4. plass IFCA (International Funboard Class Association) VM

- 1. plass IFCA EM

- Min første gullfinale i PWA kom i Hvide Sande

- 1. plass NM

- 2. plass NordiskFoto: John Carter

I år har jeg virkelig fått igjen for hardt og målrettet arbeid over lang tid. Før hver sesong setter man seg noen mål, noen er veldig hårete, mens andre er mer «overkommelige». Det å nå et mål som mange ikke trodde jeg skulle nå, det smaker bare helt himmelsk.Bildet fra kåringen av Europamester 2019 viser premieutdelingen i Paros og er mitt livs største øyeblikk.

 

Hvis noen skulle lure på hva jeg har gjort i grove trekk for å bli Europamester i brettseiling er dette svaret:

- Bruke stort sett hele livet på en karbonplanke langt pokker utpå havet.

- Løfte så tunge vekter at du nesten må gå til psykolog for å motivere deg til neste økt.

- Spise samme mengde mat som en flodhest for å bli tung nok.

- Reise verden rundt alene med 200kg bagasje.

- Bruke flere titalls timer på å analysere/diskutere teknikk og taktikk med pappa.

Det har vært mange tunge økter gjennom årene, men når jeg tenker på det i etterkant så angrer jeg ikke et eneste sekund på all den tiden jeg har brukt og alt arbeidet jeg har lagt ned i dette.

 Klippet under er filmet av en av verdens beste dronepiloter og har blitt sett over over 350.000 ganger til sammen medregnet alle de forskjellige sidene som har delt den videre. 

 


 

Disse dronepilotene kommer fra Frankrike og jeg har som mål å få de til Karmøy for å lage en video med windsurfing i de hardeste forholdene Nordsjøen har å by på.

Dette skal vi prøve å få solgt inn til nasjonale medier. Når vi får så stor oppmerksomhet på et såpass «simpelt» klipp så kan det virkelig ta av hvis vi legger litt innsats i det. Disse dronepilotene har droner som går i over 250km/h og kan fly i 50 knop vind. Det er helt unike «custom made» droner som aldri har blitt brukt i windsurfing før. Det kommer til å bli unikt.

Nå er sesongen slutt og da går jeg inn i en litt mer avslappende periode. Da går tiden min med til litt mer alternativ trening og andre viktige oppgaver som for eksempel:


Foto: Ørjan Baugstø Iversen

Følg med på facebook og instagram for å få med deg hva som skjer med Martin fremover!

 

 

Produktet du valgte er lagt i handlekurven